Týdenní nabídka od 24.4. do 29.4.2018 na obědy i večeře

1. května grilování na golfu s šéfkuchařem Lukášem Starým (restaurace uzavřena) a od 2. května spouštíme nový jídelní lístek (brzy na našem webu a facebooku)

Pro začátek:
Domácí teplé nápoje dle nabídky 49,-
Saláty a předkrmy:
Domácí rozhuda /tvarohová pomazánka s paprikami a pažitkou/ na krajíci domácího chleba 39,-
Polévky:
Kotlíková mexická lehce pikantní polévka z pinto fazolí s trhaným kuřecím masem a škvarky, zakysaná smetana, tortillové chipsy 49,-
Denní polévka 29,-
Speciality z kamenné kuchyně:
200 g Vepřová pečeně alla Gyros, Pita chléb plněný zelným salátkem s česnekovým jogurtem, tzatziky 125,-
200 g Fish and chips – treska tmavá smažená v pivním testíčku, hranolky, citrónová majonéza 122,-
Lávový gril:
180 g Filírovaná chilská vepřová panenka s omáčkou z pečeného česneku, mačkané brambory s celerovým chipsem 134,-
200 g Grilovaná klobása MERQUEZ se zeleninovým kus-kusem a bylinkami 125,-
Hlavní jídla:
180 g Hovězí Stroganoff, dušená rýže 119,-
200 g Vepřové výpečky podlévané pivem Bernard, dušené červené zelí s jablky, houskové knedlíky 112,-
200 g Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, řez citrónu, zeleninový salátek 111,-
Farfalle alla amatricciana – těstoviny s pikantní rajčatovou omáčkou a pancetou, sýr pecorino 109,-
Quesadila verdura – pšeničná tortilla zapečená sýrem čedar a grilovanou zeleninou, salsa casera, zakysaná smetana 109,-
Dezert:
Creme brulée 49,-

Informace o obsažených alergenech, získáte u obsluhujícího personálu.

Týdenní menu si můžete jednoduše vytisknout zde.